Portfolio

Portfolio

Cherrle.com
Duvade heeft zelfstandig cherrle.com ontwikkeld. Met Cherrle kun je al je lijsten bijhouden. Een verlanglijst voor je verjaardag of die van je kinderen. Je favorieten, films, apps, nummers etc. To-do lijsten, films die je nog wilt kijken, boeken die je nog wil lezen etc. Op basis van jouw favorieten krijg je van ons inspiratie over nieuwe producten, boeken etc.
En door deze te delen met vrienden inspireer je elkaar met items die echt geweldig zijn.

Ga naar www.cherrle.com

CropsOnline
In opdracht van Van Ruijven IT is CropsOnline gerealiseerd. Met CropsOnline kunnen veredelingsbedrijven en telers de voortgang van de productie data monitoren en automatisch laten verwerken in hun eigen ERP systemen.

Ga naar CropsOnline.nl

Schouten & Nelissen

Daarnaast heb ik 7 jaar bij Schouten & Nelissen gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor de online leeromgeving MijnSN. Als deelnemer van deze omgeving krijg je toegang tot een ingericht leertraject waarbij er op verschillende momenten opdrachten vrijkomen die van toegevoegde waarde zijn op je training. Hierin heb ik o.a. het volgende ontwikkeld:

  • Koppeling met SAP en Navision
  • Gescheiden omgevingen voor verschillende merken (MijnISBW, MijnUniversity, MySchoutenChina etc)
  • E-mail notificaties
  • Online Video Response Training
  • Online leerbibliotheek
  • Maatwerk Content Management Systeem
  • PDF generatie
  • SCORM koppelingen

Deze leeromgeving krijgt ongeveer +- 30.000 bezoekers per maand.

Ga naar www.mijnsn.nl of naar www.sn.nl

Sogeti Nederland
Daarvoor heb ik 6 jaar als consultant bij Sogeti Nederland gewerkt. Zowel aan kleine als grote trajecten van voornamelijk banken, verzekeraars en de overheid.

Ik trad vaak op als troubleshooter bij softwareproblemen. Ook adviseerde ik bij beheercontracten en software transities en maakte ik calculaties voor nieuw te bouwen systemen.

Nieuwbouw Web applicaties
Het bouwen van ASP.Net webapplicaties vind ik door een verschillende complexiteit van de infrastructuur of beperking in mogelijkheden het meest uitdagend. Zo heb ik applicaties ontwikkeld met een Java backend, Ajax en afbeelding generatie.

Nieuwbouw Windows applicaties
Ik heb voor verschillende klanten Windows applicaties ontwikkeld. Onduidelijke specificaties en kleine budgetten waren hierbij een uitdaging.

India

Voor een groot project, voor een bank, wat offshore is gerealiseerd heb ik samen met een andere Technisch Architect zorg gedragen voor de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de programmatuur door veel te reviewen. Ook heb ik verschillende componenten / code blokken gebouwd die de productiviteit in India verhoogde.
Project van het jaar 2010 bij Sogeti!

Access migraties
Verschillende Access applicaties zijn door mij naar ASP.NET 2.0 gemigreerd. Dit gebeurde niet automatisch met migratietools, omdat deze voor een slechte kwaliteit code zorgen, maar door een efficiënte 1-op-1 herbouw.

Beheer/onderhoud
Naast de nieuwbouw en gemigreerde applicaties heb ik ook applicaties van collega’s en externe partijen in beheer gehad, waaronder een aantal grote systemen van verschillende overheidsinstellingen. Hierdoor heb ik verschillende inzichten in Software Design onder ogen gezien en hier de voor- en nadelen van ondervonden.
 Ook nam ik deel aan de interne Team Foundation Server en MS SQL beheergroep.

Coachen
Ik ben een aantal jaren coach van de Sogeti basisopleiding Microsoft geweest. Daarin begeleidde ik Young Professionals tijdens hun introductie opleiding en beoordeelde ik de kwaliteit van hun code. Ook ontwikkelde ik aan de inhoud van de opleiding.

Ga naar www.sogeti.nl

Meer over mij