Over

Over

Mijn naam is Dustin van de Sande, 35 jaar en woon in Oisterwijk. Afgelopen 15 jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme complexe software ontwikkeld in .NET en systemen aan elkaar “geknoopt”. Met Duvade wil ik toegevoegde waarde leveren aan kleine(re) of startende ondernemers. Ook ontwikkel ik een eigen product cherrle.com en besteed ik graag aandacht mijn gezin (vrouw en 3 kinderen).

Als persoon ben ik gedreven, betrouwbaar, integer, doortastend en vastberaden, ook eerlijk en direct. Een harde werker die kan analyseren, relativeren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Met mijn klantgerichte instelling en passie voor techniek probeer ik voor elk probleem een oplossing te maken. Ik ben zowel zelfstandig sterk als een teamspeler en ontdek ik graag nieuwe omgevingen. Ook heb ik communicatieve skills, ben ik kritisch en maak mijn ideeën graag bespreekbaar. Als Brabander heb ik een nuchtere no-nonsense instelling.

Ik lever niet graag extra handjes, liever toegevoegde waarde.

Als solution architect heb ik ruime programmeerkennis en -ervaring met Microsoft .NET, Microsoft SQL server en het koppelen van systemen.

Door mijn ervaring met veel verschillende applicaties van externe partijen ben ik in staat snel complexe problemen te analyseren en op te lossen.

Mijn ervaring is in het bouwen van begin tot eind:
– Server en Hosting
– Data Modelering
– Business Logica
– API layer / Action Layer / MVC
– Security
– Architectuur
– User Interface
– User Experience

Heb jij hulp nodig bij het automatiseren van processen, bouwen of koppelen van nieuwe systemen, of loop je vast met je huidige software?

Neem contact op

Wil je zien wat ik gedaan heb? Bekijk mijn portfolio.

Groeten, Dustin

Expertise

Webontwikkeling ★★★★★
Database ontwerp ★★★★★
Koppeling externe systemen ★★★★★
Consulting ★★★★★
App ontwikkeling

Technieken: C#, ASP.NET MVC, ASP.NET Webforms, Web API, Webservices, SQL server, javascript, jQuery, Bootstrap (Responsive websites)

Kernwaarden

Gedreven
Integer
Plezier
Samen